Tavaramerkki-ilmoitukset

Rekisteröidyt tavaramerkit ja palvelumerkit ovat omistajiensa omaisuutta.

Android, Chrome, Google, Google Chrome, Chromium ja Google Play ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.

App Store, Apple, iPad, iPadOS, iPhone, Mac ja macOS ovat Apple Inc.:n tavaramerkkejä.

Comodo Dragon on Comodon ja/tai sen tytäryhtiöiden omistama tavaramerkki.

Dashlane on Dashlane SAS:n tavaramerkki, joka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

IOS on Cisco Systems, Inc.:n ja/tai sen tytäryhtiöiden rekisteröity tavaramerkki tai tavaramerkki Yhdysvalloissa ja tietyissä muissa maissa.

Microsoft, MSN, Skype, Visual C, Visual Studio, Windows, Windows Vista ja Microsoft Edge ovat Microsoft-yritysryhmän tavaramerkkejä.

Mozilla ja Firefox ovat Mozilla Foundationin tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

Norton on NortonLifeLock Inc:n tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkki tai rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja muissa maissa.

JavaScript on Oraclen ja/tai sen tytäryhtiöiden rekisteröity tavaramerkki.

Opera ja tyylitelty "O"-logo ovat Opera Norway AS:n tai sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä Norjassa, Yhdysvalloissa, Euroopan unionissa ja/tai muissa maissa.